Es busca II (o s’han trobat)

Vaig trobar a la E perfectament camuflada entre les pues de la meva pinta. L’interrogatori va ser molt senzill; es notava molt que necessitava les seves companyes a prop, i que sense elles la seva existència perdia tot sentit. Només en collar-la una mica i dir-li que acabaríem amputant-li el peu per convertir-la en una F, va cantar.

La S s’havia amagat al pot dels llapis. Va ser sorpresa in fraganti, en actitud amorosa, abraçant amb les seves corbes un parell de bolígrafs que van confessar després no tenir res a veure amb la fugida de lletres del paper. La C jugava a imantar els clips al calaix dels estris de papereria, mentre que la R passejava per sobre els fulls blancs, desesperada perquè encara no podia revisar cap text escrit. La I descansava dins l’afilador de llapis esperant que la R la cridés per posar els punts sobre totes les seves companyes i la U, la darrera a ser trobada, es refugiava adolorida sota el teclat de l’ordinador. Havia avançat feina i ja tenia el seu peu equilibrista transformat en dos angles rectes que li oferien un aspecte de grapa.

Tenien molt ben estudiat el pla. La E robaria les meves idees en pentinar-me cada matí. Les hi transmetria a la S, que les escriuria sobre el paper amb l’ajut dels bolígrafs que ja hauria convençut prèviament (les seves corbes la feien irresistible). El mètode de la C no era tan delicat: amenaçà els clips a tancar-los tots junts si no es lligaven un a cada full, i d’aquesta manera poder passar-los quan la S arribés al final.

La R pensava comprovar-ho tot un cop escrit passejant pel text i, amb l’ajuda de la I, corregir les errades trobades. I un cop enllestit, la U seria l’encarregada de grapar-ho tot i deixar-ho lligat.

Era una gran idea. Podia haver-les deixat fer, però prefereixo veure el seu missatge. És un plaer imaginar històries, però ho és tant o més anar-les escampant sobre un paper i fer-les evolucionar. Així doncs… Crec que tornaré a tancar-les en un altre post-it… quan en trobi. Mentrestant, les deixo aquí. Vigileu-me-les.

Deja un comentario

Deja un comentario